תשובה בן זוגי נשא nf1 ....

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

17/06/2019 | 17:44 | מאת: יוליה

שלום הבן זוג שלי נשא של nf1 אני בת 40 . יש לי 9 ביציות מוקפאות. ולכן השאלה אם כדאי לעשות טבעי ולהסתכן בסיסי שיליה וגרידה כי רק להקים את המערכת יקח חודשיים-שלושה. ומה הסיכויים לpgd בגילי הבנתי שרק 5 אחוז :( תודה רבה רבה

18/06/2019 | 12:13 | מאת: פרופ' משיח שלמה

נכון. הזיכויים בגיל 40 אינם יותר מ-6 אחוזים. עם זאת, היות ולפי הבנתי, הסיכויים לעובר חולה הם של 50 אחוז, כדאי להצע PGD.

19/06/2019 | 09:28 | מאת: יוליה

קודם כל המון תודה על התשובה . עזרת לי מאוד. אם יש לי 8 ביציות מוקפאות מגיל 37 האם זה מגדיל את הסיכויים קצת? כי אנחנו לא רוצים כל כך לפנות לתרומת זרע או ביצית :(

מנהל פורום טיפולי פוריות