הריון אקטופי...........

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

11/06/2019 | 17:43 | מאת: מלי

שלום,לפני כחצי שנה עברתי כריתת חצוצרה בעקבות הריון חוץ רחמי ( טיפול תרופתי לא צלח למרות הגילוי המוקדם).מזה 3 חודשים אני מנסה להכנס להריון באופן טבעי ללא הצלחה.רציתי לשאול אותך כמה זמן אני צריכה לנסות טבעי לפני שאני פונה למומחה פוריות ..אני בת 30.5, זה היה הריון ראשון ספונטני (נסיון ראשון) ,לא מעשנת,ללא עבר ניתוחי ודלקות באגן.לאחר הניתוח הרופא אמר שהחצוצרה השנייה נראתה תקינה.,תודה מראש

11/06/2019 | 22:14 | מאת: פרופ' משיח שלמה

לדעתי כדאי לפנות למומחה פוריות בהקדם, כי הנכס העיקרי של אישה בענין פוריות זה גילה הצעיר.

מנהל פורום טיפולי פוריות