amh 0.82 בגיל 36 המשך

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

26/05/2019 | 13:45 | מאת: דואגת

האם אתה ממליץ על לקיחת תוסף DHEA על מנת לנסות לשפר את הרזרבה השחלתית? אם כן באיזה מינון והיכן רוכשים? בנוסף האם יש אפשרות לעשות 2-3 מחזורי ivf לשם הקפאת עוברים לשימוש עתידי (ללא החזרה של העוברים) (קיוויתי לעשות ילד אחד בקרוב ועוד אחד כעבור כשנתיים אך אני מבינה שסיכויי קלושים) ואחכ להתחיל נסיונות הזרעה? או שזה עלול להקטין את הסיכוי שלי להרות גם עכשיו ועדיף ילד אחד מבכלל לא? האם עם amh כזה רוב הסיכויים שהעוברים לא ישרדו הקפאה והפשרה כעבור כמה שנים או שלאו דוקא? תודה

26/05/2019 | 17:34 | מאת: פרופ' משיח שלמה

לצערי לנוכח AMH כזה עליך למהר ולטפל בעיקר כדי להרות. איני רואה את ההגיון בלהקפיא את העוברים בפרט שקופת החולים לא תאשר לך טיפול נוסף לפני שהוחזרו כל העוברים.

מנהל פורום טיפולי פוריות