מתי יהיה ביוץ לפי התוצאות,?

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

23/05/2019 | 07:38 | מאת: מצפה

בוקר טוב.אתמול זקיק 17. רירית 11. מעט נוזל(לא היה יום קודם,הזקיק נשאר באותו גודל משלשום) .אסטרוגן 2420.פרוגסטרון 2.1 (יום לפני-1500,פרוגסטרון 1.1) . הזרקתי אוביטרל אתמול בבוקר. מתי צפוי הביוץ? ואיך אתה ממליץ לתזמן את היחסים/הזרעה? תודה

23/05/2019 | 12:38 | מאת: פרופ' משיח שלמה

הביוץ צפוי תוך יומיים שלושה. ממליץ לקיים יחסים החל ממחר וכל יומיים.

23/05/2019 | 18:10 | מאת: מצפה

הזרקתי אתמול בתשע בבוקר אוביטרל. האם הביוץ לא אמור להיות עד תשע בערב היום(36 שעות)? אתמול קיימנו יחסים וגם היום ,האם מומלץ גם בשישי? (זרע תקין) ואשמח לדעת פעם אחת מהי הרמה של הפרוגסטרון שמציינת התחלת תהליך ביוצי? מודה לך מאוד

מנהל פורום טיפולי פוריות