מועד חלון השרשה- תגובה לתגובה

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

22/04/2019 | 18:45 | מאת: ליבי

אני פשוט חוששת להחזיר את העובר הקפוא יום 3 מגיל 41 ואת 2 העוברים שהופרו בגיל 43 והם מבוססי ביציות שימור בגיל 38 . גם יום 3 הם הוקפאו לפני מספר חודשים . כעת הוצע לי להחזירם על הסיס אותו פרוטוקול מחזור ביוץ טבעי עם תמיכת 2 אנדומטרין ואסטרופם בגלל שההחזרה לא הצליחה פעמיים עם העוברים הקפואים ועוברים יפים מביציות של שימור כולם בני 3 ימים לכן חשבתי על בדיקת הera שהציעו לי מראש לפני כל ההחזרות אבל לא ביצעתי בגלל העלות. אני גם מתלבטת אם לא כדאי לגדלם ליום 5 ואז להחזיר כדי לחסוף הורמונים מיותרים במשך שבועיים אם לא יגדלו לבלוסטיצים מה דעתך ? להתחיל טיפולים לא אוכל בגלל חוסר הרצון בהורמונים רבים וקשרית לימפה בחזה שאני במעקב לגביה ומחלת עור שמוחרפת עקב לקיחת הזריקות. מהי דרך הפעולה איתם לדעתך ?

24/04/2019 | 09:55 | מאת: פרופ' משיח שלמה

איני רואה כל יתרון ב-ERA. הייתי מציעע בכ"ז הכנה מלאכותית עם אסטרוגן. אם מותר לך ךהיות בהריון, בו יש הפרשת הורמונים רבה, איני רואה מדוע אסור לך טיפול הורמונלי.

25/04/2019 | 14:15 | מאת: ליבי

כלומר לדעתך הכנה הורמונלית תעלה את הסיכוי כי לפי ביוץ טבעי זה לא הצליח? הרופא שלי העדיף ביוץ טבעי מלכתחילה כי לדעתו זה מעלה סיכוים אבל זה לא צלח פעמיים.

מנהל פורום טיפולי פוריות