ביוץ טבעי - שחלות פוליציסטיות

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

22/02/2019 | 14:47 | מאת: של

שלום אני ביום ה16 למחזור יש לי זקיקים של 20,21,23 ביום ה14 הופסק לי הטיפול. הייתי מיועדת להזרעה. ביקשנו לבצע מעקב אולי יהיה ביוץ טבעי כי אני פוליציסטית. ביום ה16 למחזור היום האסטרוגן היה 10,000 וLH היה 2.5 לפני היה 14.5 והפרוגסטרון קטן מ2 האם בנתונים אלו יכול להיות ביוץ טבעי? כמובן שמהיום ה14 לא לוקחת גונאל. שאלתי זו נובעת בעיקר מהירעדה של הLH

22/02/2019 | 23:29 | מאת: פרופ' משיח שלמה

איני מבין אם את בטיפול? לפי ערכי האסטרדיול לקחת טיפול בזריקות, כמו גונל פ והפסיקו את הטיפול בגלל חדש לגרוי ייתר

23/02/2019 | 06:18 | מאת: של

ציינתי שהופסק לי הטיפול והייתי מיועדת להזרעה. אבל כרגע אני במעקב דם ואולטרסאונד ואני ובעלי ממשיכים לקיים יחסים. ומכאן נובעת שאלתי האם לפי הנתונים שציינתי יכול להיות ביוץ טבעי? בגלל שאני פוליציסטית

מנהל פורום טיפולי פוריות