הריון כימי- אחרי שלושה טיפולי הזרעה

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

17/02/2019 | 09:14 | מאת: אווה

שלום, עברתי פעמים ברצף הריון כימי אחרי טפולי הזרעה, כל הבדיקות שלי תקינות כולל צילום רחם והיסטוסקופיה, הרופא אומר לי שזה קורה ואין הסבר לכך. מאוד חוששת שיש משהוא שלא עלו עליו עדיין, איזה בדיקות אפשר לבצע

17/02/2019 | 11:43 | מאת: קרה לי גם

ממליצה לכם לעשות אבחון זרע בשיטת ברטוב. 3 כימיים זה לא צרוף מקרים וקרה לנו גם והתברר שהזרע לא תקין.

17/02/2019 | 22:35 | מאת: פרופ' משיח שלמה

אשמח לדעת מה גילך? בגיל 40 פלוס, הסבה העיקרית להריונות כימיים וכך גם להפלות היא: מטען כרומוזומי לא תקין של העובר.

18/02/2019 | 09:12 | מאת: NOT_FOUND

אני בת 29, אשמח להמלצה שלך על בדיקות שצריך לעשות , האם ivf יצליח?

מנהל פורום טיפולי פוריות