בדיקת פיפל...........

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

05/02/2019 | 19:24 | מאת: פזית

שלום, בת 37, היו 2 הריונות ספונטניים ומהירים בגיל 31 ו33. הריון שני הסתיים עם קיסרי חירום וקרע ברחם. מזה שנתיים מנסה להרות שוב, ללא הצלחה, כל הבדיקות תקינות (הורמונלי, צילום רחם והיסטרוסקופיה) , עברתי 2 טיפולי IVF עם 4 החזרות שלא צלחו (רק בראשון היה הריון כימי). קראתי על בדיקת פיפל אבל רציתי להבין אם אכן היא מעלה את הסיכויים, והאם לא הכל תלוי באיכות העובר?

05/02/2019 | 21:50 | מאת: פרופ' משיח שלמה

אני מאמין מאד בפיפל אולם לאחרונה פורסם מאמר שהצביע על כך שבמקרים ללא כשלונות קודמים או גם לאחר 2 כישלונות-לא היתה תועלת בפיפל.

מנהל פורום טיפולי פוריות