סיכויי היריון ולידה תקינים מעל גיל40

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

27/01/2019 | 20:31 | מאת: עדי

שלום רב, לפי תשובותיך לשאלות שונות שנשאלות כאן,נראה שלנשים מעל גיל 40 אין סיכוי להרות..וגם אם יש הסיכוי קלוש מאוד. אני בת 41 לפני תהליך של ivf,(עקב בעיית זרע)רציתי לדעת אם בכלל כדאי שאגש לכל התהליך הזה,אם מתחתחילה אין סיכוי.. ואם כן האם יש מקרים שהכל יסתיים תקין?

28/01/2019 | 20:13 | מאת: פרופ' משיח שלמה

בתשובותי לא אמרתי שאין כלל סיכוי אלא שהסיכוי קטן ככל גילה של האשה גדל. הסכויים גם תלויים ברזרבה השחלתית שלך וזאת לפי ערכי ה-FSH, AMH ומינין הזקיקים הקטנים בשחלות (AFC)

מנהל פורום טיפולי פוריות