נסיונות כושלים בטיפולים ממושכים

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

17/01/2019 | 19:57 | מאת: טיפולי ivf

במהלך 5 שנים עשיתי 10 טיפולים עם 10 שאיבות כי לא נשאר לי מוקפאים עשיתי כל הבדיקות וכולם תקינות , הרופא כבר הציע תרומת ביצית אני מתייאשת .

18/01/2019 | 07:38 | מאת: פרופ' משיח שלמה

פרט חשוב ביותר הוא גילך עתה. אם את מעל 42 ואחרי 10 נסיונות- נראה שמוצדקת תרומת ביציות למרות שאין בידי פרטים נוספים החיוניים להחלטה קשה זו.

18/01/2019 | 08:31 | מאת: אלונדרה

אני בת 30 ועשיתי בדיקת קיריוטיפ והכל תקין הרופא טוען שי לי ביציות טובות והזרע מצוין אבל אין הסבר למה הם לא ממשכים אחרי הפרייה

19/01/2019 | 09:56 | מאת: פרופ' משיח שלמה

אם את בת 30 היראה שצריך שיהיה לך ביכויים. מציע לעבור רופא כדאי שיגש למדגה שלך מחדש ויעשה את המירב להגיע לאבחנה ולטיפול הנכונים.

מנהל פורום טיפולי פוריות