מעבר מהזרעות ל ivf????

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

08/01/2019 | 09:41 | מאת: מעבר מהזרעות ל ivf

שלום אנחנו אחרי 2 הזרעות שכשלו אני פולציסטית ובעלי עם בעיית זרע מורפולוגיה 2% וריכוזיות נמוכה. 1. האם יש לנו את הזכות לדרוש לעלות כיתה ל ivf? או שיש מספר הזרעות מסויים שצריך לעשות כדי לעלות כיתה....? 2. האם זה מוצדק לעשות הפסקה של חודש בין טיפול לטיפול (מרגיש לי בזבוז זמן)...? 3. האם לדעתך המקצועית יש סיכוי להיכנס להריון בהזרעות עם ריכוז זרע של 11 ומורפולוגיה 2%?

08/01/2019 | 22:39 | מאת: פרופ' משיח שלמה

לפי הנחיות משרד הבריאות, טיפול IVF כטיפול ראשוני, ניתן רק אם מצב הזרע גרוע ךלמדי או שיש חסימה בחצוצרות. לא פרטת את כל בדיקת הזרע, ייתכן שבהסתמך עליה כן כדאי בפרט אם את OCO. צריך לבקש בהרופא המטפל להגיש בקשה מתאימה לקופח.

מנהל פורום טיפולי פוריות