טיפולי פוריות ודימום רב

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

07/01/2019 | 23:10 | מאת: ורד

שלום..אני בת 44 וחצי ..לפני חודשיים עברתי הפרייה חוץ גופית..קיבלתי גונל אפ..ופרגובריס...הטיפול לא צלח לצערי אבל הדימןם היה מוזר..עם גושים של דם . בדיקה של רופא נשים גילתה כי יש לי פוליפ בגודל 15 ממ ושעליי לעבור ניתוח להסרתו .. מאיפה הפוליפ הזה הופיע פתאום..? האם יכול להיות שהופיע בגלל הזריקות ? האם זה גידול ממאיר לפי הנתונים ? איזה טיפול אבקש לקראת ההפרייה הצפוייה בחודש הבא ? תודה

07/01/2019 | 23:43 | מאת: פרופ' משיח שלמה

פוליפ הוא גידול שפירהשל רירית הרים מבד״כנאיננו יודעים מה הסבה לגידולים. יש להוציא את הפוליפ בניתוח היסטרוסקופי שהואנותוח פשוט ואחכ להמשיך בטיפולי ההפרייה בגלל גילך, רצוי לעשות את הכל-מהר ככל האפשר.

מנהל פורום טיפולי פוריות