הריון בגיל מבוגר וסיכויים

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

18/12/2018 | 15:53 | מאת: אירית

פרופ משיח שלום בת 42.5 הריון טבעי כמעט שבוע 38 מהלך הריון תקין לחלוטין כולל מי שפיר וציפ תקינים, התפתחות עובר תקינה. הריון זה בא לאחר נסיון ראשון להרות לאחר הפסקת טיפולי IVF שכשלו .במשך 4 שדנים למרות פרוטוקולים טובים מאוד ידוע לי שבגיל הזה הסיכויי להרות טבעי הוא נמוך אך במקרה שלי הריתי טיבעי בנסיון ראשון ולא מטיפולים . האם יש עדיין סיכויי שוב להרות בגיל 43 טבעי או ששוב אצטרך ללכת ל-ivf למרות הכשלונות . אודה לחוות דעתך

19/12/2018 | 21:26 | מאת: פרופ' משיח שלמה

הספור שלך נדיר וכל הכבוד. יש לקוות ללידה תקינה ואם לא יהיה ניתוח קיסרי מומלץ לחזור לניסיון להרות בהקדם למשך כמה חודשים ואז לחזור להפריה.

מנהל פורום טיפולי פוריות