ביוץ במחזור לא סדיר- תודה מראש

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

11/12/2018 | 23:32 | מאת: רחל

פרופ' שלום, אני מעוניינת לבדוק ימי ביוץ בעזרת הסטיקים. יש לי מחזור לא סדיר (שחלות פוליציסטיות) שיכול להגיע אחת לכמה חודשים. עד איזה יום (מיום קבלת המחזור) יש טעם לבדוק בעזרת הסטיקים? תודה מראש

12/12/2018 | 20:35 | מאת: פרופ' משיח שלמה

השאלה מה אורך המחזורים שלך. לדוגמא: אם את מקבלת כל 60 יום אז הביוץ הוא ביום ה-46 ובערך עד אותו המזמן כדאי להמשיך בבדיקות הביוץ.

14/12/2018 | 08:31 | מאת: רחל

תודה פרופ', האם גם אחרי חודשיים (למשל) יכול להתרחש ביוץ תקין שיכול להוביל להריון?

מנהל פורום טיפולי פוריות