שנה של נסיונות כושלים

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

04/12/2018 | 16:46 | מאת: נחמה

בת 28, לפני שנה הריון ספונטני שהסתיים בשבוע 8 בגלל חוסר דופק אצל העובר. הפלה עם ציטוטק (3 פעמים). מאז לא הצלחתי להכנס להריון. צילום רחם תקין, פרופיל הורמונלי תקין. מקבלת וסת של יומיים דימום בלבד וביוץ בערך ביום 22 של המחזור. מחזורים של בערך 35 יום. מפחדת להתחיל עם טיפולי פוריות. מה יכולה להיות הבעייה? האם יש סיכוי שאקלט להריון בלי טיפולים?

08/12/2018 | 01:26 | מאת: פרופ' משיח שלמה

אם שנה אינך מצליחה להיות בהריון אז יש בעיה. היתרון הגדול שלך הוא גילך ואל תבזבזי אותו. פני בהקדם למומחה פוריות

מנהל פורום טיפולי פוריות