הורמון גדילה בטיפולי פוריות

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

17/10/2018 | 20:46 | מאת: שרון

שלום! אני בת 38.5 לאחר לא מעט שאיבות והחזרות , והריון שפסק בשבוע 12. אני עם רזרבה שחלתית נמוכה , הרופא שלי רוצה לנסות הורמון גדילה. 1. האם ידוע מה ההשפעות לטווח ארוך, כלומר על העובר/תינוק שנולד? 2. מהם הסיכונים בטיפול כזה? 3.האם הורמון גדילה נמצא בשימוש במדינות אחרות כמו ארה"ב? תודה!

19/10/2018 | 12:25 | מאת: פרופ' משיח שלמה

התוצאות העולמיות אינן יכולות להצביע על יתרון כל שהו במתן הורמון גדילה לבעיית הרזרבה השחלתית. תרופה יקרה ולדעתי מיותרת.

מנהל פורום טיפולי פוריות