שאלה-תודה מראש על התשובה

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

11/07/2018 | 20:45 | מאת: אלינה

ערב טוב! אני בהריון שבוע 17 + 3. בשבוע 16 התחלתי לקחת פרנטאל בנוסף לברזל. היה לי רגישות יתר פריחה וגם גירוי בעור במיוחד באזור השדיים. שדיים אדומים, גירוי גם חיצוני וגם פנימי. הפסקתי לקחת את הויטמינים, לפני כ 5 ימים. אבל הגירוי עדיין לא עבר. רופאת הנשים שלי שלחה אותי לבדוק תיפקוד כבר. יצא לי alt gpt 98 הבנתי שזה גבוה פי 2. האם זה מסוכן לי או לעבור? מה לעשות? תודה מראש

12/07/2018 | 15:59 | מאת: פרופ' שלמה משיח

הערך הזה של GPT הוא גבולי. כדאי לחזור עליו ולבצע עוד את כל הבדיקות לאנזימי הכבד. אם הערכים גבוהים ועולים, כדאי להתייעץ עם מומחה למחלות פנימיות או מחלות כבד. אין צורך לדאוג כי זה יכול לנבוע מהרבה סבות לא מסוכנות

מנהל פורום טיפולי פוריות