בלסטוציסטים בגיל 42

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

02/07/2018 | 15:20 | מאת: איילת

פרופ׳ משיח שלום, בת 42. לאחר שאיבה הופרו שלוש ביציות (מתוך ארבע שנשאבו). הרופא הציע לחכות ליום החמישי על מנת להחזיר את העוברים. האם לא מדובר בהימור בגילי? מה גם שישנן רק שלוש הפריות. אני מבוגרת יחסית ומדובר ב-IVF שני. (בראשון הופרו ארבע ביציות מתוך שמונה שנשאבו, לפני שלושה חודשים). מה דעתך?

02/07/2018 | 19:57 | מאת: פרופ' שלמה משיח

אני מסכים איתך שבגיל 42 זה הימור לחכות לבלסטוציסט והייתי מחזיר אל כל 3 העוברים ביום 2 או 3, בתנאי שאין סבה, להימנע בכל מחיר, מהריון רב עוברים

מנהל פורום טיפולי פוריות