פענוח תוצאות MRI דחוף בבקשה

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

29/07/2014 | 16:24 | מאת: דניאל

שלום דר עברתי ניתח ארטוסקופיה לפני 3 חודש ואני סובל מכאבים איומים גם אחרי 3 חודש. ביצעתי MRI כדי להבין את הבעיה. תוצאות ופענוח MRI ממצאים לפני הניתוח- PFJ-תקין. מדור פנימי -סחוס תקין.סהרון פנימי-קרע נרחב-הוצאת תת שלימה ACL-קרע נרחב חלקי 20% מדור חיצוני-סחוס תקין.סהרון חיצוני תקין. שטיפה.תפירה.הזרקת מרקאין. ממצאים אחרי ניתוח וMRI מצב לאחר ארטוסקופיה. ארטפקטים פראמגטיים. מניסקוס מדיאלי:מצב לאחר הטריה ארטוסקופית חלקית של גוף המינסקוס. אות פתולוגי גבוה בשארית הגוף האחורי,המגיע למשטח מפרקי תחתון. פרגמנט מניסקלי חופשי בגודל 1.5*0.8 ס"מ ואחריו פרגמנט מניסקלי חופשי נוסף בגודל 0.3.1 ס"מ במרכז הברך,קידמי ל-PCL. סחוס ומבנה גרמי תקינים פיקה:פליקה מדיאלית לפיקה. פמור דיסטלי ,טיביה פרוקסימלית :מבנה גרמי וסחוסים בגדר הנורמה. שומן הופה:ללא ממצא פתולוגי. הודגם נוזל במפרק הברך בכמות בינונית. לסיכום: 1.מצב לאחר הטריה ארטוסקופית חלקית של המניסקוס המדיאל.קרע חדש ושני פרגמנטים חופשיים במדור מדיאלי מרכזי,קידמי ל-PCL. 2.נוזל במפרק הברך בכמות בינונית. 3.פליקה מדיאלית לפיקה . מה אומרים הממצאים האם אני יעבור ניתוח נוסף ? האם הרופא טעה במהלך הניתוח? תודה רבה ד"ר

שלום רב זהו אינו פורום הדן בנושאי mri

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד