MRE ו סוגי MRI

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

03/03/2014 | 19:04 | מאת: מזל

שלום, אני מתמודדת כבר שנתיים עם כאבים כרוניים חזקים מאוד מאוד בבטן, וזאת לאחר דיברטיקוליטיס שהותיר אחריו כאבים כרוניים. כיום הכאבים לא רק בבטן אלא גם בחזה ובאגן. הבדיקות שעשיתי הן: CT בטן - 4 פעמים, גסטרוסקופיה - 4 פעמים, קולונסקופיה - 1 פעם, MRI בטן על חשבוני (4000 ש"ח). זה בערך בדיקות הגסטרו. מבחינת רופא הגסטרו, כל מה שהוא יודע זה גסטרוסקופיה וCT. אין MRI אין MRE אין קפסולת וידאו. זוהי המציאות. אני מרגישה שאני צריכה לחקור את האינטרנט במקום שרופא שלמד את גוף האדם יציע לי מה לעשות, איני יודעת אם זה בגלל חוסר מקצועיות או חסכון בכסף של הקופה. שאלתי היא כזאת: אני מעוניינת לעשות MRI חזה, בטן ואגן. מה עלי לבקש מהרופא? האם על הרופא לרשום משהו בהפניה? או שכל MRI חזה (לדוג') הוא אותו דבר והפענוח בידי הרדיולוג? דבר אחרון, הכאבים הרסו לי את החיים, וקופת החולים הורגת אותי עוד יותר, אם יש למישהו עצה, רופא שהוא מכיר, הוא יציל נפש בישראל.

שלום רב mri אינה הבדיקה המתאימה לבעיה שאת מתארת,וייתכן שבגלל שזה לא קיבלת הפניה מהגסטרולוג.סיטי היא אכן הבדיקה המומלצת.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד