Mri

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

01/03/2014 | 19:50 | מאת: אולגה

שלום לך. בפענוח MRI שקבלתי לאחר ניתוח פריצת דיסק הודגם בלט דיסק שרידני בגובה הניתוח. מה זה אומר למעשה? כמו כן כתוב - בקע דיסק מרכזי וימני מינימאלי בגובה הניתוח. ברור לי שלא מתוארת קטסטרופה או משהו דרמתי, אבל האם זה ממצא שגרתי ושכיח? האם לאחר כל ניתוח פריצת דיסק באשר הוא קיימים ממצאים כאלה? תודה רבה

שלום רב. עלייך לגשת עם התוצאות לרוםא המפנה או לאורתופד המטפל בך להמשך בירור.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד