5 ct ראש

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

22/11/2013 | 16:14 | מאת: גילי

לפני כחודשיים עברתי ניתוח דחוף להסרת קברנומה, לפני הניתוח ואחריו עברתי 5 בדיקות ct קראתי באינטרנט ש ct מסוכן במידה ועושים סיטי רב מה זה רב? על איזה כמות של סיטי מדובר? והאם זה נכון שבסיטי ראש יש פחות קרינה? אני ממש חוששת, אני בת 38 ומוטרדת מזה מאד אודה לתשובתך

שלום רב. סיטי היא בדיקה עם קרינה לא מועטה.יש מקרים בהם אין ברירה אלא לעבור סיטי ולכן היתרון עולה על החסרון.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד