ct

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

22/10/2013 | 00:48 | מאת: מיקה

רופא גריאטר ביקש לערוך לאבי בדיקת סיטי מח עם חומר. במכון הרנטגן ביצעו לו הבדיקה ללא חומר מכיוון שגילו 83, והוא בעל כיליה אחת ועם קריאטנין 1.15. מטרת הבדיקה היתה לבדוק את הסיבה להיותו כה מבולבל והוזה (גידול או אלצהיימר) האם ללא חומר ניתן יהיה לאבחן. במידה ולא האם יש צילום אחר שניתן יהיה בעזרתו לבדוק. תודה

שלום רב. בדיקת הסיטי ללא חומר ניגוד אכן מעט מוגבלת,ולכן ניתן לבצע בדיקת mri

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד