NF1

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

03/10/2013 | 17:49 | מאת: שמואל כהן

SSדשלום דר אני בן48 סובל מי NF1 הים מספר רב של בעיות שקשרות למחלה אני קיבלתי תיפול של רדיוכרגיה במוח לםני 3 שנים בבדיקה של MRI פינוח יש מספר מוקדים בחומר הלבן כולל מוקד פתולוגל בקורפוס קלוזום בחלקו האחורי קיימים אותות פתולוגים בדרכי ראיה תוך מוחיים יש עיבוי של שרירי הארובה קימת תהליך תופס מקום בקוורנו סינונס [הגת אמחילתי] דר מה הכבנה לז גם אונתי לשני בדיקות של ע שד ל CT וMRI ע שד בשל עקמת הקשה שי לי ק 85 מעלות דר מה הבדל בשני הביקות של גב לCT ןלMRI דר הים הפשר הסבר לשני הדברים שקתבתי תודה שבת שלום

04/10/2013 | 11:33 | מאת: שמואל כהן

שלום דר הפשר לקבל תשובה בבקשה

שלום רב. \ עליך לגשת עם התוצאות לרופא המטפל להמשך בירור וטיפןל.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד