הדמייה של כל הדם מראש ועד אגן - שם התסמונת

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

25/07/2013 | 12:00 | מאת: רחל

מחלת רקמת חיבור נדירה בשם Loyes-Dietz בתסמונת זו לכ 50% מהחולים מעורבות עורקית בסעיפי אבי העורקים וההנחיה הרפואית היא להשלים דימות עורקי של הראש ועד האגן מיד עם ביצוע האבחנה. לתשובתך לגבי סוג ההדמיה המומלץ אודה.

שלום רחל. מחלות כלי דם מאובחנות יותר טוב בסיטי,אולם לאור האפשרות שתצטרכי הדמיות מרובות יש אפשרות גם לבצע אקו לב,וכן טרנסאסופגיה-אקו לב.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד