תוצאות מיפוי עצמות

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

02/07/2013 | 19:17 | מאת: צחי

בוצע מיפוי עצם פלנרי של השלד כולו.מודגמת קליטה פוקלית בצלע 8 משמאל ככל הנראה שבר.קליטה מוגברת מאורכת בשפט הפרוקסמלי של הפמור משמאל יכול להתאים לממצא שפיר כגון fd אין לשלול תהליך אחר דרושה קורלציה הדמייתית. שאר סריקת השלד ללא ממצא חריג.השאלה לבירור היתה הערכת פיזור גרמי.נשלחתי לבדיקה לבקשתי בגלל psa מוגבר ללא ביופסיה או עבר.האם לאור הממצא יכול להיות שיש לי סרטן הערמונית.תודה לך דר סקוט.

שלום צחי. יש לפנות עם התוצאות של הבדיקה לרופא נמטפל להמשך בירור.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד