שלום

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

19/01/2012 | 19:46 | מאת: סיגל

שלום , בתקופה האחרונה אני חשה כאבים לא חדים במיוחד אבל כאבים מורגשים באיזור הצוואר הקדמי , תחושת חנק בגרון , כאבים בגב העליון בין השכמות ותחושת לחץ בראש . בין הראש לצוואר גם יש מתח מסויים. זו לא תחושה של שרירים תפוסים ואחרי התייעצות עם רופא הוא אמר שמבחינת שאר הדברים הכל בסדר אז שאני אעשה בדיקת דם אולי אפשר יהיה לראות משהו חריג. אני מרגישה אי נוחות וזה מדאיג אותי כי זה אי נוחות שמלווה אותי כבר שבוע ברצף מה שלא קורה לי בדרך כלל.פוחדת שזה חס וחלילה מחלה כלשהי . מה דעתך ? תודה

25/01/2012 | 17:55 | מאת: ד"ר חן הופמן

סיגל שלום קשה לי לקבוע דעה אם לרופא שלך לא הייתה והוא מכיר אותך יותר טוב. אני אישית לא חושב שחייבים להתרגש מכאבים של שבוע, אם ימשכו פני שוב לרופא.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד