NF1

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

15/01/2012 | 23:20 | מאת: שמואל

שלום דר אני סובל מיNF1 ולפני חודש בצתי בדיקת של MRI מוח לחר תיפול של רדיוכרוגיה בגלל גידול של מנגיומה בת המחליתי שנכתב תהליח תופס מכום] ויש גם מוקדים בכופר קלסום לפני ימים נדרסתי עלדי הופנוע המיון בצו לי CT מוח לברר הים יש דימום ובבדיקה היתה טקינה ולא נמצה שם שום גידול ולא מוקדים הך זה ש CT ללא מימצה וב MRI יש תהליח תופס מקום ומקדים בבקש דר הים הפשר הסבר

19/01/2012 | 11:14 | מאת: ד"ר חן הופמן

שמואל שלום בדיקת ה CT פחות רגישה, אבל אינני מאמין שהיא תקינה. לא אוכל להבין ללא הבדיקות עצמן.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד