אני בחרדה תעזור לי מהיר בבקשה

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

06/12/2011 | 17:13 | מאת: לימי

שלום עברתי ct ראש ללא ו עם חומר ניגוד זה היה לפני 10 חודשים רק לפני יומים קיבלתי ה cd מבית חולים אני רוצה לדעת מהי קמות הקרינה שיקיבלתי ב msv תמונה מי ה cd של ה ct http://www.flickr.com/photos/71452131@N03/6459557341/ האם קיבלתי הרבה קרינה קמה? אני בחרדה בבקשה לעזור המכשיר siemens somatom definition אמרו לי המשיר הזה משתמש בבחות קרינה אבל תראה קמה קרינה קיבלתי הסיכון 2 מ 1000 חלילה לחלות בסרטן? האם קיבלתי יותר מ 3 msv אני בחור תודה

21/12/2011 | 12:45 | מאת: ד"ר חן הופמן

שלום אינני יודע מה רמת הקרינה שקבלת, אבל מבדיקת CT בודדת למח אין סיבה ללחץ!

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד