פענוח בדיקת c.t לגולגולת

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

30/10/2011 | 17:40 | מאת: yehuda t

בדיקת c.t מוח ללא הזרקת חומר ניגוד סימני אטרופיה מוחית קלה מרכזית והקפית כולל אטרופיה צרבלית אין עדות לדמם תוך מוחי או תוך גולגולתי קו אמצע שמור אין עדות לממצאים פוקלים בפרנכימת המוח או במוחון נפיחות הרירית קלה בצורה פוליפואידית בסינוס מקסילרי המשמאלי

02/11/2011 | 18:58 | מאת: ד"ר חן הופמן

יהודה שלום אין כל שאלה בפניה שלך. כל מה שכתוב בתשובה הוא שיש אטרופיה קלה. בן כמה אתה? למה בצעת את הבדיקה?

03/11/2011 | 08:12 | מאת: yrhuda t

ד"ר חן הופמן שלום רב אני בן 51 ונשלחתי לבדיקת ct עקב בעיות זכרון שוכח כל מיני דברים ולעיתים דיבור מהיר ולא ברור אני חולה סוכרת שמזריק אינסולין ולקח כדור נובונורם 2 מילגרם 3 פעמים ביום תודה מראש יהודה

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד