mri ?

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

28/10/2011 | 09:37 | מאת: יוני

שלום דר אני סובל את הסימפטומים של השבץ, אבל הם לא סימפטומים של חזקה. תוצאת סי טי מוח עם + בלי חומר הזרקה = תקינה אולי יש חסימה עורקית פשוט במוח דורש הקרנה MRI ?

02/11/2011 | 18:54 | מאת: ד"ר חן הופמן

יוני שלום לא כתבת בן כמה אתה. לרוב CT מראה אוטם מוחי אבך ךא תמיד. לרוב אם יש סימפטומים מתחילים בטיפול מונע.פנה לרופא נוירולוג.

03/11/2011 | 08:53 | מאת: יוני

אני בן 33 בדיקת אאג תקינה. נוירולוג בקש eeg אבל תור שלי הוא עוד חודש יש לי סחרחורת ובחילה ק 12 שעות מקל 24 שעות גם על פי סימפטומיםגם אולי יש לי מיני סתרוק TIA

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד