ממצאי בדיקת C T לאימי

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

24/10/2011 | 00:07 | מאת: יוסי

שלום אימי בת 78 וסובלת מכאבים בגב תחתון ולאורך רגל ימין ממצאי הבדיקה -ממצאים ליטים מעוגלים קטנים בעצמות האגן ספנדילוליסטזיס של L4 על L5 דיסקופתיות בגובה L4-5. אנא אמרו לי מה משמעות הממצאים. בעיקר מטריד אותי הממצאים הליטים. מה זה?? תודה

26/10/2011 | 14:34 | מאת: ד"ר חן הופמן

יוסי שלום ממצאים ליטיים מחשידים שמדובר במחלה עם פיזור לעצמות ונדרש ברור בשאלה של מקור התהליכים. באישה שכיח מקור מהשד אבל גם גידוליןם אחרים יכולים לשלוח גרורות. גם ללא הבדיקה אני לא יכול להיות בטוח שמדובר בגרורות. נדרש ברור סיסטמי מקיף!

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד