ייעוץ

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

15/10/2011 | 23:14 | מאת: דניאל

בת 42 סובלת מזה 6 שבועות מכאבים עזים בצוואר ובראש. סי.טי + אמ.אר.אי של ע"?ש צווארי יצאו תקינים.וכן סי.טי מוח יצא תקין. איזה אמ.אר.איי נוסף עליי לעשות? רקמות רכות של הצוואר? ראש? גם וגם? מוכנה לעשות באופן פרטי, ומעדיפה להתייעץ קודם. (מטופלת בנוגדי דלקת שלא מסייעים ומצליחה לישון רק עם אסיוול), עד אותה נקודת זמן בריאה לחלוטין. אשמח למענה

16/10/2011 | 08:39 | מאת: ד"ר חן הופמן

דניאל שלום אם כואב לך באזור ממוקם- הייתי מבצע US או CT לאזור. אם לא אין לי עצה אחרת.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד