מה עושים?

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

03/12/2008 | 00:23 | מאת: דפנה

לפני מספר ימים הכרתי בחור שהראה בי התעניינות, הוא התקשר אלי בהתחלה, יצאנו ושכבנו בפגישה השלישית (או שאולי השנייה, תלוי איך מסתכלים על זה...) די פחדתי מהסיפור הזה של "מתי צריך לשכב" (כלומר, זו לא הייתה פעם ראשונה שלי... אבל כל החוקיות הזו תמיד מלחיצה מאוד) ובסוף החלטתי פשוט לזרום עם זה, לאן שזה יוביל ובאמת בילינו יפה מאוד ואז זה הגיע ושכבנו. כלומר אפשר לומר שקצת התאהבתי בו... והוא מצידו הראה שהוא מתעניין בי... אז זה זרם בצורה טבעית למקום הזה. אחרי כן נשארתי לישון אצלו ויצאתי לעבודה בצהריים (הוא עובד מהבית). לכל אורך הזמן הזה נעשה רושם מאוד גדול שהוא בעניין שלי. התייעצתי עם חברה והיא אמרה לי שאני לא אמורה להתקשר אליו אחרי ששכבנו כדי לא להציק ולתת לו את הזמן, אבל הוא לא התקשר כבר יומיים ואני תוהה מה יכול להיות שעשיתי לא בסדר? האם לא הייתי צריכה להשאר וללכת ישר? אולי זה הגעיל אותו? או שכן היה בסדר להשאר? היום בבוקר לא התאפקתי ושלחתי לו מייל (הצעתי לו עזרה באיזה עניין של עבודה ושלחתי לו היום מייל עם התשובה) אבל לא הרחבתי מעבר לכך. האם לא הייתי אמורה בכלל לפנות אליו? האם אני אמורה להתקשר אליו ולבדוק או לחכות שהוא יתקשר אלי? איך לעזאזל עובדת החוקיות הזאת? ומה אני אמורה לעשות בהמשך? אני די מיואשת משום שמספר חודשים לא הייתי בשום קשר (עקב פרידה) ולא רציתי לפתח קשרים ופתאום זה הגיע וככה נסחפתי ולא ברור איך זה נגמר אם בכלל, זה שם אותי בנקודה שאני לא יודעת איך להמשיך ממנה. אודה לתשובתך...

03/12/2008 | 23:01 | מאת: xxpilot

כל פעם שאני קורא כאן או שומע את הסיפורים האלה אני פשוט מתבייש באחים שלי[הזכרים]. דפנה את בחורה זהב!! אנחנו[כמעט כולנו]פשוט חארות!!!את,למרות שאני לא מכיר אותך מגיע לך חיבוק,את בסדר!! לא עשית שום דבר "לא בסדר"שכבת איתו כי חשבת שככה צריך אפילו אם לא היית בטוחה שזה מה שאת באמת רוצה באותו רגע,למה את חושבת שזה שנשארת לישון אצלו זה "מגעיל"??? הוא המגעיל כאן,הוא היה צריך לשים את הדברים על השולחן ולהגיד לך שהוא מעוניין רק בסקס,ואז היתה לך האפשרות לבחור אם זה מתאים לך,אבל אז אולי אולי חס וחלילה וחס הוא היה מפסיד זיון,וזה כבר ממש חציית קו אדום. הבעיה כפי שאני רואה אותה היא שהוא מאז כבר הספיק עוד אי אילו "דפנות" בזמן שאת מטריפה את עצמך ב"מה לא עשית בסדר". המלצתי היא : אם את צריכה לתזמן את עיתוי הסקס שלך עם בן זוג חדש רק בשביל שהוא לא יברח לך? אם הוא לא מוכן לחכות לסקס הזה איזה שבוע שבועיים או חודש? את לא יכולה לבנות עליו לטווח ארוך!!! ,זה לגיטימי לפגוש בן או בת זוג לצורך סקס בלבד,אם זה ברור מראש ולא משלים אחד את השניה.ג, את מותק.

04/12/2008 | 00:57 | מאת: דפנה

ובכן, התקשרתי אליו בסוף... (כמו ששכבתי איתו רק כי החלטתי לוותר על כל "החוקיות" המקובלת) והחלק המעניין הוא שהיה לנו שיחה כיפית (עם זאת לא נפגשנו אחכ כי הוא אמר שהוא עובד...). הבעיה היא שהוא פשוט, בנאדם נורא נחמד ואי אפשר להבין ממנו אם הוא רוצה או לא. פחדתי שהוא יהיה קריר אלי או לא יענה אבל הוא ענה ומהטונים שלו ואיך שהגיב הוא נשמע לי ממש בסדר ואולי אני זאת שיצאה לחוצה? ובכל זאת, גם אם הבנאדם עסוק אז עדיין אפשר להתקשר, לא? פשוט לא יודעת איך אני אמורה "לאכול" את זה.

06/12/2008 | 15:40 | מאת: אילנה ארד לוין

שלום xxpilot, ראשית תודה לידיד העוזר שעושה בפורום עבודה נהדרת ועונה את התשובות ישר ולעניין כמו שצריך ובאמת כל הגבוד לו ותודה רבה מכל הלב (לא בציניות). פסיכולוגים מנסים לתת ספקטרום רחב של הבנות ולכך מיועד בעצם הפורום ואילו אתה נותן תשובת בטן שהיא גם תשובה של השכל הישר בסך הכל זה על הכיפק ועוזר יישר כוח.

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים