האם נהגתי נכון

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

17/02/2009 | 18:58 | מאת: לרי

שלום. היינו אני ואשתי במסיבה אצל חבר ואחת הנשים ירדה על אשתי ועקצה אותה ופגעה בה במקצת ולא במקום ולדעתי לא לענין . אשתי התגוננה בכוחות עצמה ואני שהייתי שותף והייתי לידה לא הגבתי ושתקתי למרות שראיתי שאשתי כעסה מאוד ורטנה מהירידה של אותה אשה . האם לדעתכם עשיתי טעות שלא התערבתי והגנתי על אישתי במקום לשבת בשקט ולא להתיחס . תודה

21/02/2009 | 18:29 | מאת: אילנה ארד לוין

ללרי שלום, כן. ברר לעצמך מדוע אתה נוטש את אשתך לבד בזמן שקשה לה ואינך מעניק לה תמיכה והגנה שהם טבעיים בין בני זוג.

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים