מתוסכל (מינית) מבת זוגתי **** מעודכן ****

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

15/02/2009 | 09:58 | מאת: נשוי ללא אישה

אני בן 35 נשוי+2, אשתי צעירה ממני בשנה. למרות שהקשר עם בת זוגתי נחשב בעיני כל לקשר טוב, אני ממש מתוסכל מהקשר המיני שלנו (שבעצם לא קיים) ולא יודע למי לפנות (יש טיפול גם בקופ"ח?) אשמח לקבל עזרה, או הפניה. הבעיה היא שאשתי היא א-מינית, כלומר, ממש אין לה שום, אל שום חשק לסקס. התדירות שאנחנו מקיימים יחסים היא בערך פעם בחודש או חודשיים (וגם זה, אחרי שהיא "עושה לי טובה גדולה"). אני מבחינתי מוכן לסקס כל יום (אפילו כמה פעמים) ובהחלט אוהב (ומבקש) לגוון, ולנסות מקומות חדשים, תנוחות חדשות, וכדו', אבל אף פעם זה לא יקרה כי גם בפעמים הנדירות האלה שאנחנו מקייים יחסים סוף סוף (הפעם בחודש הזאת), זה תמיד רק במיטה (איכסה! לא רוצה במקום אחר, זה מלכלך") ורק בתנוחה אחת או שתיים קבועות ורגילות ("לא נוח לי משהו אחר") ומיד אחרי הסקס צריך ללכת להתקלח ("איכס" שוב), ועל סקס אורלי אין מה לדבר (כן, עוד פעם איכס), וכמובן לא שום צורה אחרת. למה פעם בחודש? כי אי אפשר לעשו סקס אם היא לא התקלחה (איכסה, לא רוצה אני מסריחה) ולא אם היא ממש סיימה להתקלח (עכשיו התקלחתי, אני לא רוצה שוב להתלכלך) ורוב הפעמים זה סתם "לא בא לי היום". אין לה או לי בעיות פיזיולוגיות. היא נהנית מסקס (בפעמים הנדירות האלה) ואפילו מגיעה לאורגזמה ומרטיבה את כל המיטה (בעיקר בסקס אוראלי). הבאתי לה מתנה את הויברטור הכי משוכלל, היא השתמשה בו פעמים בודדות והגיעה גם כן לאורגזמה, אבל מאז הוא בארון. גם לי אין בעיות, אני מוכן לסקס תמיד, אין לי ולא היו לי בעיות זיקפה אף פעם (ההיפך). אולי הנקודה היחידה היא שלפעמים כואב לה או שורף לה, למרות שהיא רטובה. אין לנו בעיות בזוגיות, יש אהבה והכל בסדר. אין לנו עוד בעיות, חוץ מזאת (מבחינתה בכלל אין שום בעיה, היא לא רואה את הבעיה הזאת גם). וגם אין בעיות סביבתיות. היא לא עובדת (או עובדת קצת), לא מנקה (יש לנו מנקה בתשלום) לא מבשלת (אני מבשל בבית) וכו' וכו' כך שלא צריכה להיות בעיה סביבתית. הבעיה היא לא רק חדירה עצמה, אפילו לא רק סקס, זה מתחיל עוד קודם, למשל סתם בליטופים, גיפופים וכדו'. היא כאילו א-מינית, אין כמעט מגע פיזי. לפעמים זה הגיע למצב שאמרתי לה, למה את לא נוגעת, מלטפת, מחבקת וכדו', אז היא ליטפה 10 שניות ובזה נגמר העניין. אני לעומת זאת אדם מאוד מיני, ומאוד צריך את זה, אני כן מלטף וכן מחבק, וכן מתגפף, אבל אין כלום בחזרה. בפעמים (נדירות) היא מסכימה אפילו שאני ארד לה, ונהנית מזה מאוד (אבל כמובן לא תחזיר בחזרה, כי זה מגעיל אותה לרדת לי, זה לא קרה אף פעם), אבל אין ספונטניות (אף פעם ב-10 שנות נישואינו היא לא יזמה משהו שקשור במין, אף פעם), אני צריך "לחלוב" את זה בניסיונות אין קץ. מה לעשות, אני מאונן הרבה (יש לי ברירה?). בתור נער מתבגר שאונן לא מעט, חשבתי לעצמי שבטח כשאגדל ואתחתן לא יהיה עוד צורך לאונן, אבל הנה, אני מוצא את עצמי מאונן באותה תדירות מאז גיל הטיפש-עשרה ועד היום, כי בעצם לא השתנה כלום. אין לי פרטנרית לסקס. התחתנתי, אבל אני עדיין ללא אישה. (אפילו ההיפך, בתור רווק היה לי סיכוי ליותר סקס, עכשיו אני לא אבגוד, אז יש לי פחות סקס מרווק ממוצע, ונסגרו לי כל האופציות. אני בן 35 וכמות הפעמים שעשיתי סקס דומה לזאת של בן 18 בערך) אז אני מאונן...אבל גם האוננות אני צריך לעשות בסתר. אם היא רואה, זה כמובן מביא אותה לצעקות, "אתה כל הזמן חושב רק על סקס! אוף!" גם זה אסור לי. אני צריך להיות משותק לגמרי מינית, כמוה, אחרת זה צעקות וריבים. אז בלילה אני הולך למחשב, רואה סרטים באינטרנט כשהיא ישנה, ומוחק אח"כ את העקבות. דדדדייי! אני כבר לא יכול! היום היא ראתה אותי רואה סרט כחול, וממש התעצבנה במקום להגיד לעצמה "היי, למה בעלי צריך למצא פורקן באינטרנט ולא איתי". הצילו!! כבר בא לי לבכות. אני כותב את זה עם דמעות בעיניים. אשמח לקבל כל עזרה, למי לפנות (היא בטח לא תסכים לבוא לטיפול, אז אולי יש משהו אחר)? יש טיפול סקסולוגי גם בקופ"ח? עדיף משהו אחר? לאן הולכים עם זה?? אבל לא לשלוח אותה לאיזה טיפול "סימפטומטי" שיגרום לה לתת סקס מתוך הכרח או מחוייבות, וילמד אותה "תעשי ככה וככה", כי אני מעדיף לא לעשות סקס בכלל מאשר לעשות אותו עם מישהי שעושה מתוך מחוייבות ולא מרצון. אז אני לא רוצה פתרון ש-"ילמד" אותה טכנית מה לעשות, אלא פתרון שורשי, משהו מאוד בסיסי שיביא אותה להיות מינית באמת. יתכן שאין בכלל פתרון, וככה היא, וכל טיפול יטפל רק בסימפטומים ולא בבעיה (כפי שכתבתי שאני לא רוצה) ואני פשוט "אכלתי אותה" וצריך להמשיך ככה לעד, תוך הבנה שככה היא וככה אני. גם זאת תובנה חשובה שתעזור לי להתמודד עם זה, אם זה באמת המצב. אשמח לכל תגובה (וסליחה על האורך), נשוי ללא אישה

21/02/2009 | 18:27 | מאת: אילנה ארד לוין

לנשוי המיואש, אתה מתאר מצב מאוד קיצוני של פער עמוק בעמדות ובצרכים המיניים. אתה גבר מאוד מיני ומלא תשוקה ואשתך בעלת תשוקה מאוד ירודה וגם בעלת הבעת רגשות והבעת חמימות דלה ומצומצמת, לפי תאורך. מן התיאור הזה קשה להבין כיצד נוצרה ביניכם אהבה כאשר צד המשיכה והתגובתיות הרגשית גופנית כה מנוגד. לגבי אשתך לא ברור כיצד היא רואה את הדברים ואין ספק שאתה מעיק עליה מאוד בדרישות המיניות שלך שלא רק שהן מאוד מרובות לצרכיה אלא גם מלאות דמיון ועושר רעיוני שזה רק מוסיף עוד שמן למדורה. מבחינתה ככל שתביע פחות רעיונות מיניים הרי ייטב. במקרה זה אין ספק שהפער הוא עמוק ויש צורך בהתערבות של גורם מקצועי חיצוני כלומר פנייה לפסיכולוג-סקסולוג על מנת שיקיף את הבעיה מכל צדדיה. המצב הנוכחי מעיק ומכביד על כל אחד מכם. אם אתה לא רוצה לפנות באופן פרטי בקש הפניה למרכזים לטיפול מיני הנמצאים ברחבי הארץ בבתי החולים המרכזיים. קופת החולים אליה אתה משתייך תפנה אותך לשם ותצייד אותך בטופס 17.

22/02/2009 | 14:21 | מאת: אלי

אכן זה המצב. תיארת אותו נכון. יש מקום מסויים שאת ממליצה עליו בתחום הזה?

26/02/2009 | 23:13 | מאת: במצב דומה

לא יודע אם זה ינחם אותך, אבל אני במצב דומה ואפילו גרוע יותר. פעם אחרונה היתה לפני 3 או 4 שנים. הפסקתי לספור. מאחל לך לפתור את זה. אם יש בינכם אהבה אז יש סיכוי. אני אישית די התיאשתי והשלמתי עם העובדה שנחיה ככה לתמיד.

08/03/2009 | 22:00 | מאת: liraz

I have the exact opposite problem. I want but my husband doesn't & it's very frustrating. he prefers to watch porn alone than to have sex with me, by the way i'm good looking, skinny AND everything I think u so sweet that u love ur wife so much AND u ant to do something .......

16/03/2009 | 14:11 | מאת: michal

Hi I’m not sure you’ll see this Tguva, it is more then a month ago since you wrote to the forum .I read your mail, you sound like a great guy AND a loving husband. I understand you. I have the same problem with my husband he is just like your wife. Just like you I think it is for life. I wish you AND your wife all the best AND good luck with the therapy I live in England If you want my email to talk on line as friends let me know here.

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים