פייסבוק

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

08/02/2009 | 14:14 | מאת: איילת

שלום, האם אפשר לנהל רומן דרך הפייסבוק? לכאורה נראה אתר תמים, הרחבת מעגל חברים, האם יש מעבר? (סליחה על הבורות). אשמח להדרכה קטנה (אני חושדת בבעלי...)

14/02/2009 | 16:25 | מאת: אילנה ארד לוין

לאיילת היקרה שלום, דרך אתר הפייסבוק אפשר ליצור יחסים חברתיים מכל הסוגים ויש המשתמשים בו גם כדרך למציאת בני זוג כמו אתר הכרויות. בפרט נכון הדבר לגבי טווח הגילאים היותר צעיר נאמר עד אמצע שנות ה30 עבורם הפייסבוק היא רשת מאוד תוססת לכל עניין ועניין כולל הכרויות. כמובן אפשרות זאת קיימת לבני כל הגילאים. עלייך לברר עם עצמך מדוע עולות בך חשדות לבגידה כי בעיקרו של דבר פייסבוק הוא רשת חברתית דרכה מתחברים לחברי עבר ומקיימים קשר שוטף עם חברי הווה עצם השימוש בפייסבוק אינו מהווה הוכחה לבגידה. באשר לשימוש וליישום של השירותים באתר אין זה מתפקידנו להדריך בנושא. כל מדריך מחשבים יוכל לסייע לך בכך.

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים