חוסר חשק ב

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

27/01/2009 | 14:43 | מאת: שני

יש לי בעיה של חוסר חשק במין מה שפוגע לי בזוגיות..איך אפשר לטפל בבעיה?

31/01/2009 | 18:05 | מאת: אילנה ארד לוין

שני שלום, בעיה של חוסר חשק מיני מקורה יכול להיות פזיולוגי (בעיה הורמונלית), מקורה יכול להיות ביחסים הבין-אישיים או שהוא נובע ממקור פסיכולוגי הנעוץ בהיסטוריה האישית שלך. מתוך מכתבך לא ברור מה גילך ולא ברור באם חוסר החשק היה מאז ומתמיד או שהופיע בתקופה מסוימת כלשהי בחייך. בהעדר המידע המתאים הרלוונטי קשה לתת בשלב הנוכחי תשובה מדויקת. מכל מקום התחילי בבדיקה הורמונלית ואם היא תקינה יש לעבור להתמודדות בתחום הפסיכו-סקסולוגי.

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים