כאב בזמן קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

24/01/2009 | 20:56 | מאת: מיטל

שלום רציתי לדעת אני נשואה ךפני שנה ילדתי תינוק בזמן רוב הפעמים לפני הלידה וגם כיום ישנם תנוחות שמאוד כואבות וחלק מהם לא בעלי אומר שלא יכול להיות שככה כואב ובתנוחה אחרת לא מה לעשות בתודה מראש

31/01/2009 | 18:01 | מאת: אילנה ארד לוין

למיטל שלום, ראשית יש לעבור בדיקה גניקולוגית כדי לוודא האם יש ממצא גופני כלשהו המסביר את מקור הכאב. במידה והכל תקין מבחינה גופנית הן בנרתיק הן בשלפוחית השתן והן מבחינת תפקוד המעיים הפתרון הוא לגשת לטיפול סקסולוגי ולנסות לעבוד עם "מרחיבי הנרתיק" שהם גופים פלסטיים בעלי גודל מדורג אליהם מתרגל הגוף תוך כדי תרגול יומי בבית

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים