לא מבינה אותו

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

22/01/2009 | 16:03 | מאת: אורלי

יש לי חבר שנה וקצת, עד היום הקשר שלנו היה הכי טוב בעולם עם הרבה אהבה אמון וכנות, לפני כחודש הקשר שלנו ניהיה שטחי יותר וגם פחות מדברים בטלפון, הוא אמר לי שירד לו קצת ממני ושאני אתן לו את הזמן להתאושש ולחזור לעצמו, הקשר השתפר באמת אבל הוא פחות רוצה לשכב איתי, הוא פחות יוזם מבחינה מינית, מה לעשות???

24/01/2009 | 17:08 | מאת: אילנה ארד לוין

אורלי היקרה, קשה להבין מה קרה ליחסו של חברך אלייך. התרחקותו יכולה לנבוע ממגוון סיבות: חלקן יכולות לנבוע מהסתייגותו מאיכויות מסוימות של הקשר אותן הוא לא מבטא בגלוי, וחלקן יכולות לנבוע מעניינים שבינו לבין עצמו כגון מתח, דאגה וקונפליקט בתחומי חייו השונים. הקיצור גם אני לא מבינה אותו פשוט כי אינני מכירה אותו ואת סיפורו האישי. באשר לעניין המיני אמרי לו בשלב הנוכחי כי את נמשכת אליו ומעוניינת בקיום יחסי מין עמו אך כדי לא להכביד עליו את משאירה לו את זכות היוזמה. ייתכן שההקלה שיחוש תסייע בידו לחזור ולחשוק בך. במידה ותוך כמה חודשים נושא התשוקה לא יפתר תצטרכי לעשות הערכה מחודשת של היתרונות והחסרונות שבקשר.

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים