לא מגיעה לגירוי ורטיבות

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

18/01/2009 | 09:43 | מאת: אנונימית

היי, אני בת 24 עוד מעט. הכרתי בחור לאחרונה ואנחנו יחד כבר חודשיים. בימים הראשונים ששכבנו הייתה לו בעיה להגיע לזיקפה מלאה ולאחר בירור מול הפורום הזה הוחלט לנסות להתחיל במיטה עם קונדום ולא לחכות לרגע החדירה. זה עזר. בימים הראשונים ראיתי שאני כן מתגרה וכן רטובה אך הייתה לי בעיה להפתח. במשך הזמן עד הימים האחרונים זה הלך והחמיר ואני מגיעה למצב שאפילו כשהוא מאונן לי אני לא נרטבת. זה מאוד מתסכל ושנינו אוהבים אחד את השני מאוד. ניסינו לקנות חומר סיכה וגם זה לא עזר. אני פשוט לא מצליחה להשתחרר. האם זה אומר שעלינו להפרד? חוסר התאמה מינית? נפרדנו לכמה ימים ושנינו מרגישים תחושה של החמצה.. יצויין שאני זוכרת גם בעבר מקרה דומה, היו לי כאבים בחדירות קודמות, אך אינני בתולה והיו שחדרו ללא כל בעיה כשהייתי רטובה ומגורה. בנוסף אני גם לוקחת גלולות להסדרת המחזור. מה הייתם מציעים לי/לנו לעשות? תודה על כל תגובה שתהיה.

24/01/2009 | 16:58 | מאת: אילנה ארד לוין

אנונימית יקרה, בשל קשיי חדירה לא שווה להיפרד נקודה!!! סך הכל קשיי חדירה הן הבעיות הקלות ביותר לפתרון וחבל שתהרוסנה קשר של אהבה. פני בהקדם האפשרי לסקסולוגית המיומנת בפתרון בעיות חדירה באמצעות שימוש "במרחיבים" התרגול הוא בביתך ובפרטיותך והטיפול כולו עורך מספר קצר של חודשים. בינתיים המשיכו להתעלס ללא כל נסיונות חדירה אני מקווה שעצם הידיעה של שניכם שלא תהיה חדירה תוריד את הפחד מן הכאב ותחזיר במידה מסוימת את הרצון והחשק לחזור ולהיות ביחד. במקרה הזה "ג'וקים יש להרוס כשהם קטנים" כלומר על תתני לבעיה להמשך ולצבור תאוצה ופני בהקדם האפשרי לטיפול שהוא קצר ויעיל. האמינו באהבה ובהתאמה שביניכם, כאבים בזמן חדירה הם תופעה הקיימת בצורה זו או אחרת אצל כ15% מהנשים הצעירות ואין זו סיבה להפסיק קשר!!! הבעיה פתירה לחלוטין..

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים