אתרי הכרויות

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

11/01/2009 | 20:43 | מאת: יעל

אני יוצאת עם משהו מס' חודשים ויש תקשורת טובה ביננו יום אחד פתחתי את האתר הכרויות וראיתי שהוא נמצא באתר זה מאוד פגע בי ואני לא יודעת מה לעשות האם להפרד ממנו?

17/01/2009 | 16:03 | מאת: אילנה ארד לוין

ליעל היקרה, האמת היא שלא ברור לי מה הייתה הסיבה שנכנסת לאתר הכרויות בתקופה שיש לך בן זוג מספר חודשים. האם הדבר נעוץ בהתלבטות שלך אודות הקשר? מסתבר שגם בן זוגך מבקר באתר והרי את יכולה לדעת מתי היה מועד ביקורו האחרון האם טרום הקשר איתך או שמא במהלכו. אולי הדבר מראה על סוג של התלבטות מצידו על סוג הקשר. מאחר והתקשורת ביניכם טובה הרי שאין מנוס אלא מלשים את הקלפים על השולחן וזה אומר להודות שאת בקרת באתר מסיבותייך שלך ופגשת שם את בן זוגך מסיבותיו שלו. ברור שעדיף לשוחח על כך לברר מאשר לעשות זבנג וגמרנו.

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים