אין חשק לקיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

06/05/2010 | 23:26 | מאת: חסוי

היי אני בת 20+ נמצאת עם חבר שלי 5 שנים התחלנו לקיים יחסים לפני כ3 שנים עשינו את זה כמה פעמים אחדים ומאז אנחנו לא מקיימים יחסים רק מדי פעם... באיזה כמה חודשים טובים.. פשוט אין לי חשק ולא בא לי ואני לא מבינה למה? שואלים אותי עם אני אוהבת אותו?? אז כן.. בכל אופן זה מה שאני מרגישה ודרך אגב אנחנו מתחתנים אוטוטו וזה לא יכול להימשך ככה?? מה אני אמורה לעשות??? וגם אם אנחנו מנסים אז זה ממש כואב לי ושורף לי שאני פשוט מפסיקה... אני ממש צריכה תשובה של מומחית או משהו.. ואשמח מאוד אם תעזרי לי... תודה!!

לקריאה נוספת והעמקה
07/05/2010 | 20:45 | מאת: אילנה ארד לוין

פונה יקרה, מתוך תיאור המצב את מתאייפינת בשני ליקויים בתגובה המינית: 1. רמה נמוכה של חשק מיני 2. הצריבה והגירוד בהחלט יכולים להצביע על וסטבוליטיס המתפתח במרבית המקרים על רקע חשק מיני נמוך או שיבושים לא מודעים בחשק המיני. במקרה שלך זה גלוי לחלוטין. במקרה של כאבים בחדירה יש להפסיקה לחלוטין על מנת שהכאב לא יחדור עמוק יותר לתוך הגוף ויתפתח וסטבוליטיס רחב יותר (נא קראי בפורום וסטבוליטיס את כל המידע הרלבנטי לגבי התופעה וכן את הכתבות בארכיון דוקטורס). מאחר והחלטתם להינשא, שיהיה בשעה טובה, אך מומלץ ביותר שתפני לטיפול פסיכוסקסולוגי בדיוק מתוך החשש שהאנרגיה המינית הירודה ותופעותיה עלולים לשבש את הקשר הזוגי במידה זו או אחרת. חבל להחמיץ את האהבה האינטימיות וההנאה הפיסכופיזיולוגית הנובעים מתשוקה מינית טובה. שיהיה בהצלחה, אילנה.

19/07/2010 | 14:16 | מאת: איילת

היי שלום אני נורא עצובה אני נמצאת עם הבן זוג שלי שנתיים ואני מרגישה שאני אוהבת אותו אף פעם לא בגדתי ולא כלום למדתי לקיים יחסי מין איתו לפני זה אף פעם לא הייתה גמירה עם מישהו אחר ולא אהבתי בכלל כמעט לקיים יחסי מין.שהכרתי את בן זוגי בהתחלת הקשר הכל היה מטורך הוא לימד אותי דברים חדשים שלא הרגשתי ולא ידעתי , היום כעבור שנתיים יש לי חשק אולי פעם בשבוע ואני לא מבינה למה לא נעים לי ממנו ואני אוהבת אותו והכל שיש לי פעם בשבוע זה מטריף סקס הכי טוב שיש אבל עד שזה קורה עד שיש לי חשק אני בת 20 למה זה קורה לי??.?יכול להיות שאני לא אוהבת אותו?בגלל זה כמו שאני מרגישה שאני כן

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים