סרטים כחולים

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

06/01/2009 | 18:05 | מאת: נדב

שלום, אני בן 16 ורציתי לשאול שאלה בקשר לפורנו. התחלתי לצפות לפני שנה ומשהו וזה כבר הפך לדבר שבשגרה וכמעט יום יומי. רציתי לדעת אם יש בעיה בזה והאם צריך להגמל

10/01/2009 | 13:58 | מאת: אילנה ארד לוין

נדב שלום, הזמינות וקלות ההשגה של סרטי הפורנו יש בה צדדים העשויים גם לפגום בתפיסה את המיניות. בסרטים הכחולים הדברים מוגזמים, גדולים מהחיים, טכניים ומנוכרים רגשית. הם מציגים מצב כאילו תשוקה מינית נטו בכל תנאי ובכל מצב היא משאלת הלב של בני אדם מצב שאינו נכון מבחינת הצרכים האנושיים הרגשיים. אני מבינה את הצורך שלך להשיג פורקן באמצעות אוננות ועדיף שתממש צורך זה ללא הסרטים הכחולים אלא בסיוע של כוח הדמיון אגב זה מה שעשו כל הדורות הקודמים של גברים ללא אינטרנט. בהחלט אפשר להתמכר לעניין והבעיה בכך שאז אוננות מול הסרט הכחול נראית קלה, מענגת ועדיפה על פני ההתנסות במציאות המחייבת את כל המורכבות הרגשית של יצירת קשר, חיזור ואי הבטחון שבהתנסויות ראשונות. בקיצור ולעניין כדאי להגמל מהסרטים הכחולים או לפחות לצמצם משמעותית את האוננות מול סרטים כחולים. המציאות עדיפה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים