התרחקות

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

25/12/2008 | 13:36 | מאת: נונייייייי

שלום ברצוני לשאול ..בעלי בן 52 האם כל הגברים כמו בעלי אם יש לו איזה בעיה ..בעבודה... עם המשפחה..עם השכנים ..לא מתקרב אליי אפילו שבוע או יותר האם החשק למין תלוי גם בזה ..או הגיל עושה גם את שלו האם לגבר גם יש גיל המעבר? לפני חודש היה לו חשק כזה שאפ פעם לא היה ..שהוא היה מתקשר מהעבודה לומר תתכונני אני בא ...ונעשה סקס..אפילו פעמיים ביום איך זה שלפני חודש חשק כזה רב ועכשיו אין בכלל? אני בדיאכון

27/12/2008 | 13:07 | מאת: אילנה ארד לוין

לנוניי שלום, כל גבר דומה במשהו לשאר אך בעיקר הוא דומה לעצמו, כך שקשה לענות האם בעלך הוא כמו שאר הגברים כן או לא. בעקרון גם אצל גברים יש ירידה בחשק המיני עם הגיל (אך גיל 52 עדיין נחשב גיל בעל התעניינות כללית טובה במין) וכמו כן גם לגברים יש מצבי רוח הגורמים להם לעליות וירידות בתשוקה המינית כמו גם בתחומי חיים אחרים. לפני חודש בעלך היה בעל תשוקה גבוהה במיוחד. בעוד למעלה משבוע הוא אינו מתקרב אלייך. מה קורה לו ומה קורה ביניכם אין לי מושג. ייתכן שמקור התנודתיות הוא בדברים העוברים עליו מחוץ לבית וייתכן שהסיבה היא לדברים שקרו ביניכם כמו וויכוח, אי הבנה, כעס וגם האפשרות שהוא קצת לא בריא משהו של חורף או עייף במיוחד. יש הרבה מאוד אפשרויות להסבר השינוי אך סך הכול כל עניין ההתרחקות הוא די חדש ובטח שלא כדאי להגיב על כך בדיכאון שהרי לא נגרע דבר מנשיותך ומיניותך משך שבוע או חודש בלבד. הקיצור מתוך הפנייה אין לנו מושג מה קורה לא איתו ולא ביניכם ואין טוב מאשר לשבת ולשוחח על כך בפתיחות. הרעיון שכל הגברים הם כך או אחרת לא נראה קשור לעניין.

05/01/2009 | 12:41 | מאת: s0s

אני בן 54 . סיבה טובה להתרחקות שאת מרגישה ובצדק יכולה להיות שאת חושבת שהוא מקבל אותך כמובן מאליו. לא מטפחת את עצמך, לא מחזרת אחריו, אולי הוא פוזל לצדדים . תשקעי בעצמך תתלבשי סקסית ותצאי לבלות ואז חבל"ז הוא יגלה אותך מחדש. בהצלחה!

05/01/2009 | 23:54 | מאת: נוניייייי

הנה עוד שבוע והמצב אותו דבר קרה דבר מחוץ לבית שהפריע לו ואין לו מצב רוח ... כל היום הוא שותק ..וגם בלילה אני מרגישה כאילו לידי אדם זר נסיתי אבל התרחק ואמר שאיני מבינה אותו והוא מודאג...האם יש גבר בעולם שלא מתחשק לו ..מין כל כך הרבה זמן ..למה אשה לא מפתה אותו האם יכול לחיות בלי מין תקופה כזו?

09/01/2009 | 07:53 | מאת: רחלי

גם לי יקירה ישנה בעיה בדיוק כמו שלך בעלי בן57 ויום אחד הכל פסק הוא לא מתקרב אליי לא מחבק בשינה לא מנסה סקס אני עדיין תמהה והמומה וכל כך בדיכאון ככה שאני בדיוק מבינה אותך ויודעת מה את מרגישה ככה שאיני רוצה לאכזב אותך אבל גם לי היה יחסי מין נפלאים והיום הם גוססים ואני לא יודעת למה אני מקוה שאצלך המצב יהיה שונה שאצל בעלך זה יהיה רק לזמן קצר לי לא נראה שהמצב שלי ישתפר למרות שאני יכולה להביא מיליון סיבות של יאוש למצב של בעלי שקשורות למצבינו הכלכלי

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים