סקס בעייתי

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

27/12/2009 | 15:40 | מאת: דנה43

שלום, חבר שלי ואני מקיימים יחסי מין באופן קבוע, אך ישנן שתי בעיות: 1. לבן זוגי איבר מין עבה במיוחד, מה שגורם לי להרגיש משופשפת אחרי זמן קצר יחסית של חדירה. אנחנו משתמשים בחומר סיכוך אבל זה אחרי כמה דקות הוא מתייבש. האם יש פתרון לעניין? אולי המלצה על חומר סיכוך טוב יותר (אנחנו משתמשים בדורקס) או אולי משהו שאוכל להשתמש בו להגביר את הרטיבות? 2. בן זוגי מאוד שקט במיטה, מה שמוריד מההנאה שלי גם כן. אינני יודעת אפילו כשהוא גומר מרב שהוא שקט. הערתי לו על כך בעדינות מספר פעמים, בתקווה שירגיש נוח יותר בפעמים הבאות. האם יש משהו שעוד אוכל לעשות? תודה

02/01/2010 | 19:45 | מאת: אילנה ארד לוין

דנה היקרה, ראשית הייתי פותרת את בעיית הרטיבות והסיכוך שכן אם בן זוגך יודע שמשפשף לך ולא נעים בהחלט ייתכן שלא נעים לו להתלהב בזמן הגמירה. אפשר להשתמש במספר אפשרויות 1) מסככי נרתיק המוחדרים לפני האקט ופועלים משך 24 שעטת כגון סופטין או לוברין 2) אפשר להוסיף שימון איבר המין של בן זוגך בג'ל שמן תינוקות היפו אלרגי. 3) אפשר להחדיר לנרתיק שמן תינוקות או שמן שקדים. או על ידי שימון ידני או על ידי החדרה באמצעות בוכנה של מזרק 5cc. 4)אם החדירה נמשכת זמן רב אפשר לעשות הפסקה לשימון איבר מינו. 5)אם את מתייבשת במהירות ייתכן שמדובר ברמת ריגוש מיני לא גבוהה מספיק מבחינתך. בקשי ממנו שיגרה אותך באופן מספיק וממושך לפני החדירה ובמהלכה נסי לעורר אצ עצמך על ידי ריכוז ודמיון של פנטזיות ארוטיות.

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים