בעיות אצל הבן זוג...

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

21/12/2009 | 20:48 | מאת: הילי

היי אילנה.. אני הילי, בת 17.. אני יוצאת תקופה קצרה עם בן זוגי (בערך כשבועיים) בן ה17 וחצי. שכבנו כבר שלוש פעמים ובכל אחת מן הפעמים באמצע הסקס ירדה לו הזיקפה. בפעם הראשונה זה קרה משהו כמו 3 פעמים באותה הפעם עד שויתרנו והלכנו לישון בלי שהוא יגמור. בפעם השניה זה קרה פעם אחת והצלחנו לחזור לקיים יחסים והוא גם גמר. בפעם השלישית זה קרה לו פעמיים עד ששוב ויתרנו מבלי שהוא יגמור... חשבתי שאולי מדובר בלחץ שלו בזמן הסקס, התרגשות ואפילו אולי המון מחשבות שרצות בראש- איך לעשות, מה לעשות וכמה- שפשוט מטרידות אותו ולא נותנות לו להתרכז פשוט בסקס... דבר נוסף זה שאני קצת יותר מנוסה ממנו, היה לי חבר שנתיים קודם לכן והקשר הכי ארוך שלו היה 4 חודשים... אני לא הראשונה שלו והוא גם ממש טוב, ממש ממש- אבל משהו קורה ובאמצע הוא פשוט מאבד את זה... דיברנו על זה והוא אמר שהוא הכי נמשך אליי ואין לו מושג ושזה בחיים לא קרה לו. הוא נורא מבואס וזה מאוד מציק לו ולכן זה גם מציק לי- אני רואה שהוא עצוב מזה ואני מנסה להרגיע ואומרת כמה שזה בסדר ושזה בכלל לא מוריד לי ושהוא תותח והכל... אבל זה קורה שוב ושוב. חשבתי שאולי שנכיר יותר טוב זה יעבור... אבל אני עדיין לא יודעת מה לעשות. זה נורא מבאס אותו וקשה לי לראות אותו ככה.. אשמח אם תוכלי לעזור לי תודה:)

26/12/2009 | 19:30 | מאת: אילנה ארד לוין

הילי שלום, בחורים צעירים עם לא הרבה ניסיון קודם ובפרט עם בנות זוג חדשות נוטים לפתח לעתים בעיות זיקפה. הבעייה האמיתית של בעיית הזיקפה היא מעגל הקסמים של חרדה ביצועית שהיא יוצרת: כלומר מראש מתחילים לפחד שמא העסק לא יעבוד ואז מרוב דאגה אכן מתכווצים כלי הדם מה שמביא לאובדן הזיקפה. ראשית יש להחמיא לך ולהעריך את עמדתך המקבלת, המבינה והמעודדת. זה ממש אחלה מצידך. לגופו של עניין הייתי ממליצה לשבור את מעגל הקסמים ע"י לקיחת אחד מכדורי האון אותו רושם רופא המשפחה (ויאגרה, סיאליס) הכדור אומנם יקר אך הויאגרה פועלת 24 שעות והסיאליס 36, כלומר במהלך השעות האלה אם יש תשוקה מינית והתעלסות אז נשמרת הזיקפה. אם אין התעסקות מינית כמובן שאין אז זיקפה. תחילה שווה שתלכו על זה איזה חודש-חודשיים כדי שמצב הרוח הטוב יחזור ואיתו גם ההנאה המינית. בהדרגה כדאי להוריד את מינון הכדור (לקחת חצי, רבע) ולראות אם הדברים פועלים בטבעיות אם תהיינה בעיות פני שנית לפורום. שיהיה בהצלחה. אילנה.

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים