עזרה לבעלי

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

24/11/2009 | 20:16 | מאת: שרון

שלום, אני בת 24 נשואה מזה שנתיים ואמא לתינוק בן חודשיים. כבר תקופה מאוד ארוכה לבעלי יש בעיה להגיע לזקפה מלאה למרות שיש לו חשק מיני ויש בינינו כימיה. עד עכשיו לא יחסנו לכך חשיבות מכיוון שלמרות הבעיה היינו מקיימיןם יחסי מין אך אחרי הלידה הפסקנו בכלל לקיים יחסי מין. בעלי לא יודע מה מקור הבעיה ואנחנו מאוד מתוסכלים מכיוון שמעבר הזוגיות שלנו מאוד טובה ואנחנו אוהבים אחד את השני. האם את יכולה להמליץ על טיפול או לכוון אותנו לכיוון מקור הבעיה? תודה

27/11/2009 | 19:47 | מאת: אילנה ארד לוין

שרון היקרה, לא ברור מדוע אחרי הלידה הפסקתם לקיים יחסי מין. האם זה קשור לאובדן חשק של בעלך? האם זה קשור לירידה בחשק שלך? האם זה קשור לעומס ועייפות בשל הטיפול בתינוק? כך או כך עליכם לפנות לטיםול מיני זוגי על מנת שיאתרו את מקור הבעיה, יטפלו בה, או יפנו לטיפול אישי פסיכו-סקסולוגי לבעלך במידה וחוסר החשק שלו כולל בעיית הזיקפה קשורה לעובדת היותך אמא. בינתיים אם לבעלך כן יש רצון לקיום יחסי מין והבעייה היא רק של זיקפה אפשר להשתמש בתרופות האון ויאגרה, סיאליס, לויטרה בהתייעצות עם רופא המשפחה. מומלץ שבעלך יעשה בירור אורולוגי אם הכל תקין מבחינת זרימת הדם באיבר המין האחראית על הזיקפה. אם יש לבעלך זיקפות בוקר תקינות הרי שהכל תקין מבחינה גופנית ואין צורך בבירור גופני מקדמי לגביו.

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים