קיצוניות

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

03/11/2009 | 14:18 | מאת: tali

לפני כחמש שנים התגרשתי והרגשתי ממש טוב גם מאוד רזיתי ונראתי מצוין.נכנסתי לאתרי הכרויות והכרתי אנשים.התשוקה היתה מדהימה והרגשתי נהדר אבל לא הצלחתי להחזיק בקשרים אינטימים עם אותם אנשים. לפני כשלוש שנים הרגשתי מעיין בחילה מכל קשר וכן גם התשוקה התפוגגה לחלוטין.נכון להיום אני מרגישה בדיוק ההפך ממה שהרגשתי אז-התשוקה הפכה לגועל נפש בצורה קיצונית. התופעה מאוד מדאיגה אותי אני מרגישה שאין לי חשק לשום קשר אינטימי בכלל וזה משהו שנמשך כבר זמן רב. אודה לך על תשובה או על הסבר לתופעה הכל כך קיצונית.

06/11/2009 | 19:14 | מאת: אילנה ארד לוין

טלי שלום, בהעדר מידע אודות גילך,מצבך ההורי ואישיותך באופן כללי קשה לתת תשובה מדויקת. באופן כללי ניתן לומר שייתכן וקיימת אכזבה מקשרים מיניים שלא הוליכו לקשר אינטימי של ממש. כמו כן ייתכן שהיה שפע של קשרים מיניים עד למצב שקצת בכך. היפוך העמדות ביחס למיניות נדמה במבטא אכזבה מהיכולת להשיג אהבה וחברות בקשר יציב והמשכי. הייתי ממליצה על פנייה לטיפול פסיכולוגי כדי למצוא את האיזון הנכון בין הרגשות וההתנהגויות השונות.

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים