הסתרה

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

14/09/2009 | 01:26 | מאת: אבי

שלום וברכה אשמח לשמוע דעתך. חברתי מזה כשנה רוקדת סלסה עוד הרבה לפני שהכרנו. אני בן 30 והיא 26. יש לה גם כמה ידידים קבועים שאיתם היא הולכת לרקוד. ידיד אחד הוא די קבוע, משהו כמו אחת לשבוע שבועיים. התברר לי ממישהו שמכיר אותם מהעבר שהם שכבו בעבר, היא והידיד לסלסה, משהו כמו שנה לפני שהכרנו ( כ - 8 חודשים ליתר דיוק). מיותר לציין שמבחינתה אני יודע ובטוח שלא היה ביניהם כלום, כמו שהיא הבהירה לי גם לגבי שאר הידידים שלה. מה דעתך על כך? אני חושב לספר לה שאני יודע, וגם כאן אשמח לעצות: * איך כדאי להעלות את הנושא? * האם זה מוגזם לבקש ממנה שלא תתראה איתו יותר, בטח שלא תרקוד איתו? הבהרה: היא אמרה לי באופן ברור שכל ידידיה הם אפלטוניים, כמו כן היא קנאית אלי ולדעתי הייתה מרגישה נורא אם אני הייתי רוקד סלסה עם "ידידה" ששכבתי איתה. אבל אני לא רוקד סלסה וגם אין לי הרבה ידידות, ובטח לא כאלו ששכבתי איתן. תודה רבה

18/09/2009 | 11:44 | מאת: אילנה ארד לוין

אבי שלום, עבור רקדני הסלסה העיסוק בריקוד חשוב מאוד ומהווה מקור הנאה משמעותי, ובפרט עם פרטנר מתאים לריקוד. אין גרוע מאשר לרקוד עם פרטנר בלתי מתאים. מה שהיה בעבר בחיי חברתך טרם שהכירה אותך הינו תמים ולבטח לא קשור אליך. מה שקובע כיום הוא הקשר הרגשי והמיני ביניכם ומידת המחויבות והנאמנות ההדדית. העובדה ששמעת רכילות כלשהי אודות חברתך לא בהכרח מעמידה בספק את אמינות דבריה כלפיך. תאמר לה בעדינות שהגיעה אלייך רכילות שייתכן וכלל אינה נכונה ושאל לדעתה האם יהיה זה מוגזם לבקש ממנה להפסיק לרקוד עם הבחור המסוים הזה. אגב, בלי קשר לחברתך הרי ניתן לשכב באופן מזדמן עם אדם כלשהו ולאחר מכן להישאר אדיש אליו מבחינה מינית. לא כל מי שהיווה סטוץ מזדמן ממשיך להוות אובייקט למשיכה מינית.

29/09/2009 | 14:56 | מאת: אבי

תודה לך אילנה. רק הבהרה, המידע הוא אמין, לא מדובר ברכילות לצערי. נכון, לפעמים אחרי סטוץ לא נשאר כלום, אך בכל זאת אודה לך אם תחווי דעתך לפני שאשאל אותה בעצמי את מה שהצעת לי לשאול: * מה דעתך על כך שהיא אמרה והבהירה לי שאצלה אין כזה דבר ידיד שהיה לה איתו משהו בעבר? האם זה לא סוג של שקר? מדוע שלא תסתיר דברים אחרים בעתיד? * גם אם כיום אין ביניהם שום מתח מיני, האם זה לא טבעי שהמשך הריקודים יפריע לי לאור עברם? מאוד מעניין אותי לשמוע חוות דעת בשתי שאלות אלו, לפני שאעלה את הנושא בפניה. תודה רבה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים